С две втори места завърши Мартин Чой ЕКО BMW МС

...
С две втори места завърши Мартин Чой ЕКО BMW МС
Коментари Харесай

Мартин Чой със силно представяне на BMU Европейския шампионат по мотоциклетизъм

С две втори места приключи Мартин Чой „ ЕКО BMW Министерски съвет 77 рейсинг тийм “ в третия и четвъртия кръг на BMU Европейския шампионат по мотоциклетизъм, който се организира на пистата „ Навак “ в Сърбия.

Българинът кара към момента не възобновен от интервенцията на ръката, само че все пак сподели своята класа и професионализъм през уикенда финиширайки зад спечелилия Давид Божич от Словения в клас SuperBike1000cc. Програмата за надпреварите включваше 18 обиколки на пистата и в двата дни, като в неделя Мартин Чой беше доста покрай крайния триумф водейки конкуренцията две обиколки преди финала.

„ Тежки стартове и доста мощно каране от всички водачи в двата дни. Участвах със специфична превръзка на оперираната ръка и по тази причина не желаех да пожертвам, както нормално съм привикнал на съревнование. Особено в събота, когато Божич се откъсна още първоначално и трябваше да карам по-внимателно, с цел да не направя някоя пакост с ръката. Но, в неделя подобрихме настройките на мотора и поведох още от старта. Някъде към 16-та обиколка имах преднина от над 3 секунди, само че бях изпреварен от спечелилия, който кара всекидневно на тази писта и я познава чудесно. Никога не се оправдявам, само че в действителност трябваше по -разумно да карам, тъй като на моменти имах и изтръпвания на оперираното място и чисто психически това ме накара да върна малко газта. Въпреки това направих доста бърза обиколка в границите на 1.17.9 минути, което досега не бях реализирал на сръбската писта. Най-важното е, че всичко приключи наред и не преставам паралелно с рехабилитацията и физическите натоварвания. Всеки ден се чуствам по-добре и виждам с позитивизъм напред към идващите надпревари “, съобщи Мартин Чой.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР