С две вълнуващи човешки истории за любов след броени дни

...
С две вълнуващи човешки истории за любов след броени дни
Коментари Харесай

Вълнуващи любовни истории по действителен случай завладяват българския ефир

С две вълнуващи човешки истории за обич след броени дни по NOVA започва премиерният риалити формат „ Любовни афери “. Предаването ще показа на зрителите завладяващи действителни случаи за изменничества, неточности, амнистия, разлъка и ново начало, разглеждайки комплицираните човешки взаимоотношения от разнообразни гледни точки.

Този петък от 22:00 ч. феновете ще станат очевидци на прочувствения роман на герои, въвлечени в любовен триъгълник, и ще преживеят историята на една смела жена, попаднала в клопката на домашното принуждение.

 афери NOVA

Главните героини в първия завладяващ роман са Биляна и Евгения, които схващат, че споделят еднакъв мъж – Ангел. Отговорен за тази обстановка се оказва мъжът, който продължава да поддържа връзки с някогашната си другарка Евгения, до момента в който брачната половинка му Биляна даже не подозира. Една отсрочена командировка слага началото на мрежа от неистини, които се натрупват дружно с извиненията и оправданията, само че дали истината ще откри метод да излезе нескрито?

 афери NOVA

Действието на втората история в премиерния епизод на " Любовни афери "  се развива в Пловдив, а основните герои в нея са Деница, Бисер и Антон. Жената държи на брачна половинка си, с който са дружно още от деца, само че неговото консервативно държание и ревнивост пречат на връзката им. Животът на попадналата в невъзможност Деница се обръща наобратно, когато на балкона ѝ се появява чужд мъж на име Антон. След необикновената им среща връзките сред героите се задълбочават. С поддръжката на Антон, Деница от ден на ден стартира да осъзнава, че се е трансформирала в собственост на брачна половинка си и е жертва на домашно принуждение.

 афери NOVA

Емоцията на героите от двете истории ще стигне до феновете по доста непосредствен и персонален метод - през гледната точка на всяка една от страните, забъркани в проблематичната обстановка. А преценката кой е прав в тези комплицирани човешки взаимоотношения, остава за фена – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Повече вести за новото предаване „ Любовни афери “ следете на и в формалния профил.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР