С две срещи от есенния полусезон, които бяха отложени поради

...
С две срещи от есенния полусезон, които бяха отложени поради
Коментари Харесай

С 2 отложени срещи този уикенд се подновява първенството по хандбал в „А“ РХГ мъже

С две срещи от есенния полусезон, които бяха отсрочени заради пандемията от COVID-19, този уикенд ще бъде възобновено състезание по хандбал при мъжете в „ А “ РХГ.
В първата от тях дебютантът "Локомотив " (Мездра) приема различен дилетант в групата - "Левски " (Левски), в отсрочен мач от 10-ия кръг на шампионата. Двубоят е в събота, 16 януари, от 14:00 часа в спортна зала „ Арена Вършец “. Той ще бъде управителен от съдийска бригада: Теодор Илиев и Евелина Методиева от София, а пратеник на БФХ е Силвия Марковска от Плевен.
"Локо " (Мездра) е на осмо място във краткотрайното класиране с актив от 2 точки и голова разлика 217:282 (-65), до момента в който "Левски " е на последната, десета позиция без извоювана точка и голово съответствие 210:285 (-75).
В неделя, 17 януари, също от 14:00 часа вицешампионът "Пирин-64 " (Гоце Делчев) приема в „ Арена Неврокоп “ "Локомотив " (Горна Оряховица) в отсрочена среща от 6-ия кръг. Двата тима разделят трето-четвърто място в таблицата с еднакъв брой точки - по 12.
Двубоят "Пирин-64 " (ГД) - "Шумен-61 " (Шумен) от 10-я кръг е пренасрочен за 4 април от 13:00 часа, а новата дата на срещата "Чардафон " (Габрово) - "Локомотив " (ГО) от 8-ия кръг ще бъде оповестена в допълнение.
От 18 до 22 януари хандбалистите на "Локомотив " (Мездра) ще бъдат на предварителен лагер във Вършец, а на 23 януари (събота) от 14:00 часа одобряват "Пирин-64 " (Гоце Делчев) в дуел от 12-ия кръг на шампионата. През есента неврокопчани победиха мездренските „ железничари “ с 45:22.
Останалите срещи от първи пролетен кръг са: Левски - Осъм (Ловеч), които ще играят в Ловеч, Шумен-61 - Чардафон (Габрово), Спартак (Варна) - Асти-91 (Хасково) и Локомотив (ГО) - Добруджа (Добрич) в Каварна.
Съгласно програмата, направена от Спортно-техническата комисия на БФХ, мъжкото хандбално състезание би трябвало да завърши на 22 май, когато са срещите от последния, 20-и кръг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР