с две специални издания на Криминалните случаи на Мърдок“ и

...
с две специални издания на Криминалните случаи на Мърдок“ и
Коментари Харесай

Имало едно време Коледа в стил Мърдок |

с две специфични издания на „ Криминалните случаи на Мърдок “ и вест за последния излязъл до момента сезон от Нова година.



Никога не е прекомерно рано да приказваме за Коледа!

Специалният празничен епизод с кино дължина на международно известния цялостен любим „ Криминалните случаи на Мърдок “ дебютира по – в цяла Централна и Източна Европа на 4 декември, в 22:00 часа .

„ Имало едно време за Коледа “ има всичко, което Мърдок почитателите обичат – закононарушения (с откраднати подаръци), тайнственост (подаръците на Уилям за Джулия), технологии (свърхчовекът на Крабтрий), луксозни костюми (роклята на Джулия е феноменална), намигвания към приказни герои (Робин Худ и Снежанка на Ханс Кристиян Андерсен) и предпоставки за величествен край в Каса Лома.



...До Коледа остават четири дни, по улиците на Торонто няма сняг и настроението е минорно, до момента в който двама предприемачи не нахлуват в сектор № 4 с неправдоподобна история за влаков грабеж – един престъпник се пробва да открадне Коледа! Мърдок и Бракенрийд са напрегнат да разрешат случая незабавно, тъй че се хващат на работа неотложно!

Мърдок е заинтригуван, само че скоро още невъзможни кражби го принуждават да преследва виновника из града. Крабтрий е уверен, че бандитът е по модела на последния му книжовен воин, само че Бракенрийд отхвърля тази нелепа доктрина.



Междувременно служител на реда Джаксън образува хор в сектор № 4, само че имайки разполагаем единствено няколко дни, с цел да вкара пеещите служители на реда във форма, той моли Ребека Джеймс за помощ, а Огдън се оказва мистериозно отвлечена, когато семейство деца, които се нуждаят от помощта ѝ, неправилно я взимат за приказна героиня. Историите се струпват в едно на Бъдни вечер и Мърдок още веднъж би трябвало да откри метод да направи коледно знамение.





И това не е всичко: седмица след дебюта на „ Имало едно време за Коледа “ – на 11 декември от 22:00 часа дебютира още един специфичен епизод от поредицата с удължено времетраене: „ Криминалните случаи на Мърдок: У дома за празниците “!

...Мърдок и Огдън пътуват до Виктория при брата на Мърдок, служителя на реда от кралската конна полиция Джаспър Лини; там те проверяват ликвидиране, обвързвано с археолог, разкрил антично населено място на коренното население, което ги води до поход през суровата хубост на Британска Колумбия и срещи с племената сонги и хайда.



Междувременно на Бракенрийдови е препоръчана сигурна капиталова опция, която може да се окаже не това, което наподобява, а Крабтрий и Хигинс възнамеряват ски отмора в хижа с приятелките си Нина и Рут, само че това може да се окаже по-опасно от предстоящото...


Коледа в жанр Мърдок “ дебютира на 4 декември с още предавания на 18 декември и на 23 декември от 22:00 часа
„ Криминалните случаи на Мърдок: У дома за празниците “ е в ефира на Epic Drama на 11 декември , 13 декември и 17 декември от 22:00 часа и на 25 декември в 20:35 часа.


И още положителни вести за феновете на Мърдок!

Последният излязъл до момента сезон на „ Криминалните случаи на Мърдок “ се чака в ТВ дома на епичната драма от януари!



Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000 , отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV.
За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете

Следете и и
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР