С две нови попълнения се подсили Етър в хода на

...
С две нови попълнения се подсили Етър в хода на
Коментари Харесай

Етър привлече мексиканец и хърватин

С две нови попълнения се укрепи Етър в хода на шампионата на Първа лига. " Виолетовите " привлякоха умел бранител от Мексико и си върнаха хърватския нападател Ловре Кнежевич, потвърдиха от клуба от Велико Търново.

Хосе Карлос ван Ранкин е 30-годишен и играе като десен бек. Роден е на 14 май 1993 година в Мексико сити, висок е 178 сантиметра. Играл е за мексиканските УНАМ Пумас, Чивас Гуадалахара, Сантос Лагуна и Некакса, както и в Портланд (САЩ) в Мейджър лийг сокър (МЛС), където има 57 мача.
 Етър - Ботев (Пд) 1:2 в мач от efbet Лига
Ботев дочака първа победа за сезона, оправданият Бароан се трансформира в воин

" Канарите " надделяха трагично Етър с 2:1 на " Ивайло

Има общо над 350 мача и 12 гола в кариерата си. Бивш младежки и юношески национал, изиграл е и един мач за националния тим на Мексико.

" Радвам се, че пристигам в България и в Етър. Играя като десен бек, само че също и в средата на терена. Знам доста малко за вашата страна, само че съгласно мен тя е доста хубава. Очаквам да науча повече от моите съотборници и се надявам дружно да водим Етър към триумфи ", съобщи Хосе ван Ранкин.

Ловре Кнежевич е добре познато име за българските почитатели. Хърватският голмайстор игра година и половина с екипа на " виолетовите " и вкара значими голове в Първа и Втора лига.

След като през юли предходната година договорът му изтече, Кнежевич мина в хърватския Истра, само че в този момент още веднъж се завръща на стадион " Ивайло ". Роден е на 25 юли 1998 година и е младеж е на Задар. През есента на 2020 година беше в Арда Кърджали, а през 2021 и 2022 година стана футболист на Етър, с който записа 51 мача и 16 гола.

" Много се веселя, че съм още веднъж в Етър и ще мога да оказа помощ на тима. Следя мачовете и съгласно мен отборът играе доста добре, само че би трябвало да бие най-малко в един мач, с цел да тръгне нагоре. Тук са Ники Янков, Мартин Моран, Мариян Иванов, Георги Александров, с които сме играли дружно. Чувствам се като вкъщи, познавам добре града и стадиона. Готов съм да играя ", съобщи Ловре Кнежевич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР