С две чужди попълнения – национали на Панама, се подсили

...
С две чужди попълнения – национали на Панама, се подсили
Коментари Харесай

Етър се подсили с двама панамци

С две непознати попълнения – национали на Панама, се укрепи Етър за значимите борби по пътя към завръщане във футболния хайлайф. Това става допустимо откакто отпадна възбраната за картотекиране във Втора лига на футболисти от страни отвън Европейския съюз.

Етър си връща халфа Ромеш Ивей, който игра за „ виолетовите “ през цялата 2021 година и направи отлични мачове. Ивей е на 27 години, роден е на 14 април 1994 година, играе като халф и ляво крило. Шефовете на клуба и треньорското управление са извънредно удовлетворени от изявите му до момента и разчитат на помощта му за осъществяване на крайната цел. Финализиран бе новият контракт сред клубовете и всички условия са конкретизирани. Ромеш Ивей още веднъж ще бъде чартърен от Индепендиенте, а срокът на договора е до края на календарната 2022 година.

Ново попълнение в Етър е Мартин Моран, който идва от същия тим – Индепендиенте. На 20 години е, роден на 30 август 2001 година, висок е 172 см, тежи 56 кг, играе като вътрешен халф. За клуба си през последните два сезона има 45 мача и 2 гола. Младежки национал на Панама е, има и повиквателни за първия тим, само че към момента няма формален дебют.

Моран е първенец на Панама, играл е с клуба си и за Лига КОНКАКАФ. Мартин Моран също е чартърен до края на 2022 година. Всички параметри са конкретизирани и договорът към този момент бе подписан. Очаква се единствено издаването на работните им визи, като процедурата към този момент е задвижена и незабавно по-късно двамата ще се причислят към „ виолетовите “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР