С двата си гола срещу Ботев (Пд) за успеха с

...
С двата си гола срещу Ботев (Пд) за успеха с
Коментари Харесай

Футболист на Лудогорец се доближи до много престижен Топ 3

С двата си гола против Ботев (Пд) за триумфа с 2:0 Вандерсон се приближи до доста влиятелен Топ 3. Става дума за чужденците с голове в родното състезание, написа " Мач Телеграф ". Роденият в Бразилия български национал има към този момент 52 гола в елита, като е единствено на 5 от Маркиньос, който е с 57 попадения. Те са маркирани с екипите на Беласица, ЦСКА, Локо (Сф), Монтана и Пирин (Бл).

Иначе втори е друга бразилска легенда на Лудогорец - Марселиньо, който е пронизвал противниковите мрежи в Първа лига 75 пъти.

Лидер и на процедура неосъществим е Клаудиу Кешеру. Румънският деец и сегашен голмайстор на Първа лига с 16 попадения, има общо 111 гола в елита.

Иначе Вандерсон още веднъж вкара две попадения в един формален дуел за пръв път от 27 юни 2020 година, когато Лудогорец би Локо (Пд) с 6:1. Той към този момент има общо 5 гола в мрежата на Ботев (Пд), като вкара през предишния сезон за триумф с 2:1, през акцията 2017/18 за победа с 4:2, както и в дебютния си сезон -2014/15 при триумф с 3:1 в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР