С двата си дисплея, Mate X2 предлага изживяване от два

...
С двата си дисплея, Mate X2 предлага изживяване от два
Коментари Харесай

Huawei Mate X2 – сгъваем флагман от ново поколение


С двата си екрана, Mate X2 предлага преживяване от два свята
(снимка: Huawei)

Сгъваемо мобилно устройство от ново потомство сподели тази седмица Huawei Consumer Business Group (BG). Флагманът Mate X2 разкрива нови вероятности пред развиването на мобилните технологии.

С напълно нов стилен дизайн и преместен център на тежестта, Huawei Mate X2 е функционален и комфортен както в затворено, по този начин и в отворено състояние. Затворен, моделът предлага един от най-големите екрани в промишлеността, а при разгръщане се трансформира в повсеместен плосък екран.

Подсилена стомана и карбонови нишки построяват леко и в същото време стабилно устройство. То идва с четворна Ultra Vision Leica Camera, стерео аудио система с два представителя и бърз Kirin 9000 5G чипсет.

„ Mate X2 съставлява великански скок в технологиите и обрисува развиването на сгъваемите устройства “, съобщи Ричард Ю, основен изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group. Новият модел надгражда Mate Xs, който беше приет от мнозина за най-хубавото в класа си сгъваемо устройство.

„ Huawei Mate X2 съставлява великански скок в технологиите”, съобщи Ричард Ю
(снимки: Huawei)

Красив и функционален дизайн Falcon Wing

Huawei Mate X2 се сгъва напълно естествено в компактна форма със заоблени ъгли. В сгънато състояние той има полегат тил, който разрешава профилът на устройството да доближи до 4,4 мм в единия край. Центърът на тежестта е леко преместен от центъра на устройството за съвършен баланс и в двете му положения.

фотография: Huawei

Устройството има два екрана, като вътрешният е 8-инчов – един от най-големите в класа си. Освен това Mate X2 идва с магнитно-управляван нано-оптичен пласт, с цел да минимизира отраженията. Той работи в синхрон с 6,45-инчовия външен OLED екран. И двата екрана имат супер висока резолюция, висока чувствителност към докосвания на доста дребни шпации и периодичност на освежаване от 90Hz, за консистентно преживяване при прекосяване от режим в режим.

Когато е прегънат, Mate X2 е красиво планиран смарт телефон. Външният екран има съответствие на страните 21:9, съвместимо и комфортно за множеството приложения. Разгънат, той се трансформира в пространно смарт устройство със “златното” съответствие на страните 8:7.1.

фотография: Huawei

Под минималистичния си дизайн, Mate X2 крие и друга иновация за промишлеността – Multi-Dimensional Hinge, технология, която лишава 5 години на компанията до достигането на сегашното ѝ съвършенство. Посредством многопосочен механизъм, сгъвката образува дребна празнина, с размера на водна капка, където се прибира екранът при прегъване. Всички краища са предпазени от навлизането на прахуляк в системата и евентуално увреждане на екрана.

Нови прекарвания

С двата си екрана, Mate X2 предлага преживяване от два свята. По-големият екран предлага пространно зрително поле, а опцията за прегъване работи за комфортната преносимост. Комбинацията идва вследствие на голям брой изследвания на потребителското държание в разнообразни обстановки – от браузване в интернет, до офис задания, консумация на медийно наличие, онлайн шопинг и гейминг.

фотография: Huawei

Големият екран се добавя от голям брой смарт функционалности, улесняващи многозадачната работа, като Smart Multi-Window, Floating Window, App Multiplier, App Bubble и други Така да вземем за пример, Multi-Window разрешава на потребителите да преглеждат наличие от едно приложение, без да минимизират настоящото, да вземем за пример да видят превю на прикачен в имейла файл, без да излизат от имейл приложението, или да отворят хиперлинк в Notepad.

Функцията App Multiplier разрешава отваряне на няколко копия на едно и също приложение, а посредством MeeTime потребителят може елементарно да се споделя наличие с контактите си единствено посредством провлачване до съответния чат прозорец, без ограничавания за размер на файла, брой или формат. Active Floating Windows освен подлежат на оразмеряване и могат да се аранжират в App Bubble, само че и да заменят всеки деен Multi-Window когато и да е.

Флагманска продуктивност

Отвъд атрактивния си външен тип, Mate X2 е мощен флагман с висок клас аудио-визуални технологии, рисково бърз и енергийно-ефективен чипсет и поддръжка на високоскоростна и постоянна съгласуваност.

фотография: Huawei

Mate X2 e оборудван с четворната Ultra Vision Leica система от камери. 50- мегапикселовата Super Sending широкоъгълна камера е с един от първите RYYB цветни филтри филтър (CFA), поддържа 4-в-1 съчетание на пикселите, и Full Pixel Octa PD AutoFocus. Фотографската система включва и перископска телефото камера с 10-кратно оптично, 20-кратно хибридно и 100-кратно цифрово приближение.

Ултраширокоъгълната 16 MP камера обезпечава освен картинно разгънати фотоси със страхотна вероятност, само че поддържа и макро режим за снимане на обекти, които се намират на едвам 2,5 см от обектива. Уникалният сгъваем дизайн разрешава четворната Ultra Vision Leica камера да се употребява и за селфи фотоси.

По отношение на аудиото, Mate X2 е като персонално кино в джоба. Двойка стерео представители употребяват ултра тънки драйвери с огромна амплитуда и поддържат Huawei Histen, с цел да обезпечат чист и внимателен тон.

фотография: Huawei

Устройството идва с батерия с потенциал 4500mAh и поддръжка на 55W бързо зареждане Huawei SuperCharge. Ще се предлага на пазара в бяло, черно, кристално синьо и кристално розово.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР