С двама носители на титлата Най-полезен играч в лигата (MVP)

...
С двама носители на титлата Най-полезен играч в лигата (MVP)
Коментари Харесай

"Хюстън рокетс" събра Хардън и Ръсел Уестбрук

С двама носители на купата " Най-полезен състезател в лигата " (MVP) " Хюстън рокетс " ще се опита да завоюва купата в Националната баскетболна асоциация (НБА). " Ракетите " раздрусаха пазара, откакто привлякоха плеймейкъра на " Оклахома сити тъндър " Ръсел Уестбрук.

Гардът, който беше MVP през 2017 година, беше сменен за Крис Пол, който отива в посока Оклахома. Уестбрук (30 г.) се събира с някогашния си съотборник от " гръмотевиците " Джеймс Хардън, който към този момент няколко години е водач на " ракетите ".

Със договорката от " Рокетс " пробват да отговорят на другите съперници в Западната конференция - " Лос Анджелис лейкърс " и " Лос Анджелис клипърс ". " Езерняците " привлякоха Антъни Дейвис и Демаркъс Къзинс, които дружно с Леброн Джеймс ще се опитат да върнат купата в Ел Ей.

Другият отбор от града - " Клипърс ", притегли Кауай Ленърд, който изведе " Торонто раптърс " до историческа първа купа. Освен най-хубавия състезател от финалите " ножиците " взеха и Пол Джордж, който до момента играеше в " Оклахома " дружно с Уестбрук.

" Развълнувани сме от обстоятелството, че привличаме Уестбрук. Той е състезател, който ще направи тима ни още по-добър. Не е прелестно да губим Крис Пол, който е значима фигура, само че от време на време би трябвало да се взимат такива решения в търсене на оптималното ", сподели притежателят на " ракетите " Тилман Ферита.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР