С два месеца може да се удължи първата вноска на

...
С два месеца може да се удължи първата вноска на
Коментари Харесай

Оталгат сроковете за плащане на първата такса смет за 2020 г.

С два месеца може да се удължи първата вноска на такса боклук за тази година. Това заяви в персоналния си профил във Фейсбук зам.-кметът по финанси на Столичната община Дончо Барбалов.
Доклад за смяната към този момент е импортиран в Столичния общински съвет от Барбалов, като зам.-кмет по финансите и от общинските съветници Николай Стойнев и Георги Георгиев. Предложението би трябвало да бъде разисквано и признато от СОС на сесията, планувана за 16 април. Ако то бъде утвърдено, срокът за заплащане на таксата за първото тримесечие на тази година ще се удължи до 30 юни.

Промяната на периодите за локалните налози и такси се прави, с цел да се облекчат притежателите на жилищни и други парцели, които изпитват усложнения, поради наложеното изключително състояние в страната.

" Отново ще припомня, че най-удобният и безвреден метод за заплащане е през портала на Столична община, на следния електронен адрес: https://szp.sofia.bg/OnlineReportWSClient/pages/login.jsf Плащания могат да се вършат и през финансовите медиатори, с които Столична община има контракти за разплащане на локални налози и такси ", написа още Барбалов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР