С два мача днес ще бъде даден старт на 13-ия

...
С два мача днес ще бъде даден старт на 13-ия
Коментари Харесай

Крумовград и Ботев Враца дават старт на 13-ия кръг в Първа лига

С два мача през днешния ден ще бъде даден старт на 13-ия кръг в Първа лига. От 17:30 часа Крумовград посреща Ботев Враца в Коматево, а от 20:00 часа Берое е хазаин на Локомотив София.

След отличния старт на сезона дебютантът в елита Крумовград записа по-слаби резултати в последните седмици, като отборът няма победа в последните си пет мача, в които е взел единствено две точки. В последния кръг Крумовград направи нулево тъждество при гостуването си на Хебър в Пазарджик, като може да съжалява, че не взе трите точки. Отборът заема 9-то място в класирането с 14 точки. Ботев Враца се съвзе след идването на треньора Христо Янев и записа победа над Берое и тъждество с Хебър, само че в последния кръг загуби злополучно от ЦСКА 1948 след доста късен гол. Врачани са на 14-та позиция с актив от 10 точки.

В късния дуел Берое ще се опита да постави завършек на серията от шест следващи мача без победа в елита, в които старозагорци са взели единствено една точка. Новият треньор на отбора Хосе Луис Ачиари към момента търси първата си победа отпред на " зелените ", до момента в който Локомотив София сподели известно надигане след идването на Данило Дончич с победа над Славия и тъждество с Черно море, въпреки че бяха регистрирани и две загуби против Лудогорец и ЦСКА. Берое е на осмо място с 14 точки, до момента в който " железничарите " заемат 13-то място с 10 точки.

Програма за 13-ия кръг на Първа лига:

Петък, 6 октомври

17:30, Крумовград - Ботев Враца

20:00, Берое - Локомотив София

Събота, 7 октомври

14:45, ЦСКА – Левски

17:45, Славия – Арда

20:15, Черно море - Локомотив Пловдив

Неделя, 8 октомври

15:15, Етър – Хебър

17:45, ЦСКА 1948 - Ботев Пловдив

20:15, Лудогорец - Пирин Благоевград





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР