С два гола на Роберт Левандовски Барселона спечели гостуването си

...
С два гола на Роберт Левандовски Барселона спечели гостуването си
Коментари Харесай

Барселона с труден успех като гост на Селта Виго

С два гола на Роберт Левандовски Барселона завоюва гостуването си на Селта Виго с 2:1 в среща от 25-ия кръг на футболното състезание на Испания.

Полският национал даде задатък на каталунците в 45-ата минута, само че единствено две минути след паузата звездата на Селта Виго Яго Аспас изравни.

Двамата настъпи в последните секунди на дуела. Барселона получи правото да извърши дузпа, само че вратарят Висенте Гуаита избави удара му. Съдията обаче реши, че дузпата би трябвало да се повтори поради нарушаване на разпоредбите от страна на стража и при втория опит Левандовски не сгреши, с цел да донесе успеха на своя отбор.

Барселона се върна на третото място в класирането, на две точки от втория Жирона. Тимът на Рафаел Бенитес е на 17-а позиция с 20 точки, предава Спортал. 

В друга среща по-рано през днешния ден Осасуна завоюва с 2:0 против Кадис. Звездата в офанзива Анте Будимир осъществя и двете попадения пред втората част. В 63-тата хърватинът се разписа с глава, а в добавеното време означи самичък против вратаря.

Кадис остава без победа в Ла Лига от 21 дуела насам, откакто за последно завоюва на 1 септември с 3:1 против Виляреал.

В неделя водачът Реал Мадрид ще гостува на Райо Валекано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР