С думите, че у нас в много региони и в

...
С думите, че у нас в много региони и в
Коментари Харесай

Президентът Радев: Общество, в което пътят към успеха не минава през труда, а през корупцията, е обречено на постоянна криза

С думите, че " у нас в доста райони и в доста специалности трудът е недооцен ", президентът Румен Радев честити Международния ден на труда и работническата взаимност. " Един от празниците, които сплотяват оттатък националните граници и културите. Уважението към труда е мерило за публичната правдивост. ", написа президентът в страницата си във " Facebook ".

Там той поздрави хората, които отстояват правото на почтени условия на труд и заслужено възнаграждение.

" Общество, в което пътят към триумфа не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на непрекъсната рецесия и неудовлетворeност. От нас зависи да ги преодолеем. Затова желая да благодаря на всички тези: небогати и заможни хора на умствения и физическия труд, които с честност и старание градят и пазят България. ", написа още Румен Радев.

По същото време Българска социалистическа партия поведе шествие против бедността и корупция, в което, съгласно известието на пресцентъра на левицата, са се присъединили близо 15 хиляди души.

" Това е шествие-протест против корупцията и бедността, за правдивост, за заслужено възнаграждение на труда, за независимост на словото, за човешна независимост ", разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Участниците в шествието носят плакати с надписи: " Корупцията ни прави небогати " ; " Не ни превръщайте в нация от обслужващ личен състав " ; " Заплата на хигиенист в Германия - по-висока от преподавател в България ". Група младежи, облечени в тениски с надпис " Оставка ", носят транспарант " Работим и сме небогати ", се споделя в очерка на партийния пресцентър.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР