С доста алтернативен стайлинг се появи Брад Пит на световната

...
С доста алтернативен стайлинг се появи Брад Пит на световната
Коментари Харесай

Брад Пит се появи с пола на премиерата на филма Убийствен влак

С много различен стайлинг се появи Брад Пит на международната премиера на екшъна " Bullet Train " в Париж. Присъствието на холивудската звезда нажежи атмофсерата на аления килим, където почитателите се тълпяха часове наред, с цел да зърнат своя кумир, написа dariknews.bg.

Почитателите останаха много сюрпризирани от облеклото на артиста, което представляваше ленен костюм от две елементи в шоколадовата гама. Само, че вместо панталон, Брад Пит носеше пола.

Алтернативната визия се допълваше от високи кубинки, обути върху босите крайници на холивудската звезда.



Върху краката на Брад Пит се виждаха някои от татуировките му. Според осведомени те съставляват глава на носорог и човешки череп. Списание " Vogue " напомня, че още през 2004 година, артистът се оповестил за правото на мъжете да носят поли до момента в който рекламирал кино лентата " Троя ".

„ Мъжете ще носят поли до идващото лято. Това е моето предсказване и разгласа. Филмът дава отговор и на двата пола. Ние вървяхме към натурализъм и тогава гърците са носили поли от самото начало. “

В " Bullet Train " Брад Пит играе ролята на " Ladybug " - трагичен палач, който е изключително решен да извърши новата си задача по кротичък метод. Бившият брачен партньор на Анджелина Джоли показа за неговия " тежък темперамент ", преди да подчертае работата на своя другар Дейвид Лийч. " Режисьорът е от каскадьорския отрасъл. В него има доста от Джеки Чан и доста комизъм. Той се включи в историята и се забавлявахме доста ", описа звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР