С домашни любимци в градския транспорт. Снимките, които виждате, са

...
С домашни любимци в градския транспорт. Снимките, които виждате, са
Коментари Харесай

Великолепната четворка очарова столичани в трамвай № 8

С домашни любимци в градския превоз.

Снимките, които виждате, са оповестени от Дамян Димитров във Facebook. Те сътвориха вълна от реакции и мнения в обществената мрежа - някои от които позитивни, а други негативни. Фотосите са снимани в трамвай № 8 и са озаглавени " Великолепната четворка ".

Защо " Великолепната четворка "? Защото на фотосите виждаме татко с дете и две кучета - сходни обстановки с превозване на домашни любимци в градски превоз обаче предизвикат стресови реакции в част от пътуващите. Притесненията на хората са основателни, защото е допустимо пътуването да направи животното по-буйно и да е мъчно да бъде ударжано.

" Обичам и съм имал доста от нападателните породи кучета, само че постоянно съм ги водил, както би трябвало измежду хората, тъй като в действителност има хора с под паника боязън.. ", разяснява Иван под обявата на Дамян.



Десислава се възмущава от гледката и споделя, че в градския превоз кучетата следва да са на мотив. " Кучетата са прелестни, спор няма... В градския превоз обаче следва да са ПОНЕ на мотив! Колкото и да си познава човек кучето, то въпреки всичко си остава куче. Има хора, които се опасяват и от обикновена просвета е редно да им се спести да се сблъскват челно със страховете си. "

Филип пък пита дали стопанинът е взел билетче за пътешестване на кучетата. " Интересно ми е единствено, стопанинът дали им е взел билетчета, въпреки всичко като ще считаме кучетатата за повече от хора, то би било редно да си заплащат и за тях таксите за пътешестване в публичния превоз. "

" Прекрасни. И бебето и защитата! ", " Страхотен тим. Надявам се да виждам от ден на ден такива положителни образци. ", гласят други мнения.

За да се избегнат неуместни и неприятни моменти, ветеринарни експерти поучават стопаните да се уверят, че домашният любим е в уместно психическо положение и е задоволително спокоен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР