С добрата работа на правителството и на отделните министри, ние

...
С добрата работа на правителството и на отделните министри, ние
Коментари Харесай

Борисов: И без „Фолксваген” си направихме огромна реклама

" С положителната работа на държавното управление и на обособените министри, ние си направихме голяма реклама в света. Най-големият тръст в Европа се колебае месеци наред за цех ". Това съобщи пред български медии министър председателят Бойко Борисов, който е в Туркменистан за присъединяване в Първия каспийски стопански конгрес, заяви БГНЕС.

" 250 завода за авточасти има в България и то на огромни западни компании ", означи министър председателят.

" Дори и да не стане заводът на " Фолксваген " у нас, макар че аз съм оптимист, направихме си огромна реклама. Гарантирам ви, че цех за коли ще имаме, ползата е огромен ", съобщи Борисов.

В отговор на журналистически въпрос министър председателят бе безапелационен, че Турция е наш стратегически сътрудник и комшия. " Кой каквото желае да напише, той ще си го напише. Аз не бих давал ум нито на медиите в България, нито в Турция ", съобщи Борисов.

" Спазвайки всички правила на Европейския съюз, ние предлагаме по-добри бизнес условия. Всичко е в границите на играта. Ние в никакъв случай не сме си разрешавали да уронваме престижа на друга страна. Турция съблюдава желязно уговорката си за мигрантите. Аз до момента в който съм министър председател ние ще имаме другарски, добросъседски отношение с всички съседи ", сподели още Борисов по тематиката с бъдещия цех на „ Фолксваген ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР