С до 50% се намаляват цените за ползването на инфраструктурата

...
С до 50% се намаляват цените за ползването на инфраструктурата
Коментари Харесай

Цените в „Слънчев бряг“ падат наполовина


С до 50% се понижават цените за използването на инфраструктурата и услугите в „ Слънчев бряг “, разгласи акционерното сдружение, което стопанисва инфраструктурата в курорта, съобщи БНР.

Вместо 2 - 1 лев става и цената за един час престой на автомобил  в синята зона, както и на паркингите „ Фрегатата “ и „ Арда “.

Предвидените облекчения обгръщат съвсем всички действия, които са под контрола на акционерното сдружение „ Слънчев бряг “. Сред тях са цените за стоянки на таксиметрови коли, таксите за коли, зареждащи търговски обекти, отдаването на тротоарно право и паркирането.

Цената на квадратен метър тротоарно право, да вземем за пример, се понижава от 525 на 275 лева Наемите на краткотрайните обекти и павилионите в комплекса също се понижават с към 30 на 100.

Запазва се размерът на глобите за погрешно паркиране, които са от 30 и 60 лева, тъй като това са наказателни ограничения, прецизират от акционерното сдружение.

В Слънчев бряг се вкарват спомагателни действия за стерилизация на откритите площи.

С темповете на подготовка комплексът ще бъде подготвен с актуализирана инфраструктура и завършили поправки на алеи и улици още на 1 юни, допълват от сдружението.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР