С днешна дата той е един от съквартирантите в Биг

...
С днешна дата той е един от съквартирантите в Биг
Коментари Харесай

Няма Прошка! Есмер Се Изгаври Жестоко С Благой Георгиев!

С днешна дата той е един от съквартирантите в Биг Брадър. В скандалджиюското шоу нашареният състезател е дружно с настоящото си гадже Русата Златка. Рускинята също си има ново гадже и съгласно слуховете към този момент са сгодени.

А в Къщата Благо Георгиев не стопира да се хвали с големите си зъби. Зарази грамадните зъбаци с неестествено бял цвят и непрекъснатото си олизване в обществените мрежи към този момент са го прекръстили на „ Зъбчо ”.

В първокласният дом на Нови хан ритнитопковеца напряко додея с хвалби за новото си чене. Той твърди, че те са докарани непосредствено от Съединени американски щати, тъй като в Русия нямало сходни. А в съветската страна му поставили единствено коронките, написа разкрития.ком.

Според думите на Благо Джизъса за тях той се е бръкнал с 20 000 евро. Стоматолози обаче разясняват, че това е машинация. Подобни коронки били пластмасови и коствали не повече от три бона.

Но Благой Георгиев най-вероятно бил прецакан, както се случвало постоянно със суетни богаташи. А безконечното му олизване може да му докара сериозен здравословен проблем.

Причината може да е, че зъбите му са неуместни и той би трябвало скоростно да вземе ограничения, с цел да не пострада повече.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР