С дизайн като машина на времето, удобен и защитен от

...
С дизайн като машина на времето, удобен и защитен от
Коментари Харесай

Xiaomi CIGA Watch – аналогов часовник за ценители

С дизайн като „ машина на времето ”, комфортен и предпазен от въздействия, този сателит на деловия мъж осведоми за датата, деня и точното време

Xiaomi CIGA Watch хваща око с забавния циферблат, железна направа и кожена лента

При целия звук към смарт часовниците, мъжете, които желаят да се отличат от останалите, постоянно залагат на… аналогови часовници – стига те да са изпълнени със жанр и да дават мечтаното чувство за предимство.

Направен от неръждаема стомана вид 316L и с диаметър от 43 мм, Xiaomi CIGA Design Men’s Quartz Analog Wrist Watch е съвършен подарък за другар или брачен партньор. Това е часовник с аналогов циферблат и кварцов механизъм за безкомпромисна акуратност, наличен сега на цена от €70,31 с ваучър за отстъпка L9768Y в онлайн магазина Cafago.

Xiaomi CIGA Watch демонстрира датата, деня и точното време в часове, минути и секунди

Устойчивото на надраскване минерално стъкло и каучуковата кожена лента са направени за дълга приложимост на часовника. Нещо повече, моделът е водоустойчив – ще издържи на водни пръски и при потапяне на 30 метра дълбочина, само че въпреки всичко не е основан с концепцията да се употребява по време на плуване или в банята, прецизира производителят.

Дизайнът на Xiaomi CIGA Watch е като „ машина на времето ”. Аналоговият часовник демонстрира дата, ден и тъкмо време в часове, минути и секунди. Той е лек – тежи 55 грама и е наличен в строги и стилни цветове – черен и сив. Каишката е дълга 23,4 см и необятна 2,2 мм. За конфигурация на датата и точното време короната се издърпва и завърта надлежно в противоположна и по посока на часовниковата стрелка, след което се прибира.

Xiaomi CIGA Watch е наличен в непоколебим черен цвят, както и в сребристо-сиво

Часовникът е подобаващ за потребление както в деловото всекидневие, по този начин и при физическа работа, спорт и релаксиращи занимания, като да вземем за пример развлечение с дрон, с помощта на съчетанието от изтънчен дизайн, улеснение и издръжливост – в частност водоустойчивост. Широкото му приложение го нарежда като подобаващ подарък за всеки мъж, без значение от възрастта.

Xiaomi CIGA Watch може да се употребява и публично и… неофициално

Можете да купите аналоговия часовник тук: Xiaomi CIGA Design Men’s Quartz Analog Wrist Watch на цена от €70,31 с ваучър за отстъпка L9768Y, годен до 15 януари 2019 г, и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР