С динамика и битка, но без голове завърши между Левски

...
С динамика и битка, но без голове завърши между Левски
Коментари Харесай

"Левски" спря "Лудогорец", но не и серията си без победа

С динамичност и борба, само че без голове приключи сред " Левски " и " Лудогорец " от 21-вия кръг в Първа лига. Двата отбора направиха 0:0 на стадион " Георги Аспарухов " пред съвсем цялостни трибуни, което даде на мача огромен заряд.

Настроението и желанието за игра обаче бяха повече от головите положения.

Равният резултат на " Герена " обаче оказа помощ на, който остава с три точки пред настоящия първенец " Лудогорец ".

" Левски " направи най-хубавия си мач от началото на 2023 година, като изключително се понрави през първата част. Отборът, воден от Станимир Стоилов обаче влезе в историята, откакто няма победа към този момент 11 следващи мача. Това е най-слабото достижение в клубната история.

Последният триумф е от 8 октомври, като последваха осем равенства и три провали. " Левски " заема седмото място в Първа лига с 32 точки.

За разлика от предходните си два мача " Левски " стартира доста по-агресивно. Подкрепяни от своите почитатели сините постановиха високо движение и опитваха да лишават топката още в полето на " Лудогорец ". За сметка на това първенците действаха с дълги подавания, пробвайки да търсят Кирил Десподов и Спас Делев по крилата.

Няколко пъти играчите на Станимир Стоилов излязоха на положителни позиции, само че липсваше последното подаване.

Ивелин Попов стреля с глава в 17-ата минута, само че без да затрудни съществени вратаря на " Лудогорец ". Малко по-късно шут насочи и Филип Кръстев, само че той беше доста слаб.


© LAP.BG

" Лудогорец " съумя да придвижи играта по-напред едвам в края на първото полувреме. Тогава пред Кирил Десподов се откри и отличен късмет, само че той не уцели вратата по диагонала. Секунди по-късно неакуратен шут насочи и Игор Тиаго.

След паузата пред двете порти още веднъж имаше по няколко шанса, само че не и чисти голови положения. С придвижване на времето се появиха и повече нерви и единствено за второто полувреме съдията Георги Кабаков сподели седем жълти картона.

След 70-ата минута и умората оказа въздействие, като футболистите в синьо към този момент нямаха сили да пресират по същия метод. " Лудогорец " получи няколко шанса, само че не съумя да ги употребява, макар че владееше топката дълготрайно в заключителните минути.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР