С диамантен пръстен на ръката си спи и тренира най-добрата

...
С диамантен пръстен на ръката си спи и тренира най-добрата
Коментари Харесай

Ивет тренира с пръстен от Симоне

С диамантен пръстен на ръката си спи и тренира най-хубавата ни спринтьорка Ивет Лалова. Тя не смъква в никакъв случай бижуто от безименния си пръст на дясната ръка. Това се видя и от фотография от лекоатлетическата писта, на която Ивет се готви от невисок старт.

Ценният пръстен е следващият подарък, който нейният брачен партньор Симоне Колио й прави. Любопитното е, че той е друг от годежния пръстен, който българската красавица получи преди тъкмо 10 години.Тогава най-бързата бяла жена на света не се замисли да каже " да " на своя обичан.

" Получих пръстена в символ на любов. Когато ми го сервира, Симоне сподели, че както диамантите са безконечни, по този начин безконечна ще бъде и неговата обич ", споделя Лалова. През 2013 година двамата подвигнаха женитба.

В момента двойката тренира интензивно във фитнеса на софийска земя. Ивет натъртва на силовите извършения. Тя и Симоне прекараха празника на влюбените у нас. На идващия ден обаче италианецът качи тяхна сантиментална фотография и разгласи, че за тях всеки ден е Свети Валентин, написа " България Днес ".

От различен кадър пък се вижда, че лекоатлетите постоянно си вършат разходки в снега макар минусовите температури на открито. " За всяка минута, когато сте ядосани, губите шестдесет секунди благополучие! ", споделя още Симоне, до момента в който получава целувка от Ивет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР