С действията си ВМРО и НФСБ счупват, строшават коалицията. Това

...
С действията си ВМРО и НФСБ счупват, строшават коалицията. Това
Коментари Харесай

Каракачанов и Симеонов един преврат не можели да направят като хората

С дейностите си Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ счупват, строшават обединението. Това е позицията на " Атака " до този миг като отговор на отстраняването на Волен Сидеров от председателския пост на ПГ на Обединените патриоти в Народното събрание.

Във вторник следобяд това е станало на съвещание на парламентарната група, само че се разбра чак на идващия ден сутринта. Самият Волен Сидеров и депутатите му от " Атака " са разбрали в парламентарна зала от известието, прочетено от ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева, защото не са участвали на срещата на патриотичната коалиция.

Десислав Чуколов разяснява в студиото на Нова телевизия метода, по който е направена промяната, като изцяло нескопосана: " Явно доста са бързали. " Той разяснява съдружното съглашение, в което е записано, че сътрудниците са изцяло равнопоставени. Освен това Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ са пропуснали да трансформират текст, който формулира метода на промяна на ръководителя. Според коментара на Чуколов с дейностите си те " единствено развеселяват юристите ". " Тези хора един прелом не могат да създадат като хората ", уточни Чуколов и добави, че от тях се чака да изготвят закони.

По думите на Чуколов по този начин се детронира освен Волен Сидеров, само че и цялата " Атака ".

Депутатът от " Атака " беше безапелационен, че това, което се случва измежду патриотите, визира директно ГЕРБ, само че на въпрос дали ще беседват с Борисов, Чуколов съобщи: " Ние не сме футболни босове, с цел да желаеме да приказваме с Борисов. " По тематиката дали за дразгите може да се откри като причина нещо за осребряване, Чуколов изясни, че не " Атака " са провокирали този проблем.

Десислав Чуколов настоя обаче управническата стратегия да бъде изпълнена и най-после съобщи: " И това, което желаят да знаят всички, в това число и душманите ни - " Атака " си е " Атака. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР