С детски празник, песни и много емоции започнаха ремонтните дейности

...
С детски празник, песни и много емоции започнаха ремонтните дейности
Коментари Харесай

Санират сградата на детската градина в село Белащица

С детски празник, песни и доста страсти започнаха ремонтните действия по саниране на постройката на ОДЗ „ Ралица “ в село Белащица. Началото на строителството сложи кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов.

„ Детската градина не е обновявана главно, откогато е издигната през далечната 1983 година. Ремонтът, който стартира, обгръща въвеждане на всички нужни ограничения за енергийна успеваемост. Ще бъде положена хидроизолация на покрива, а фасадата на постройката ще бъде санирана с 10-сантиметрова топлоизолация “, изясни кметът Михайлов.

За да бъдат предпазени децата и екипът на детското заведение ще бъде инсталирана и нова мълниезащита. По предложение на управлението, постройката ще бъде изпълнена цветово в слънчево жълто и оранжево.

Истински разчувствана директорката на ОДЗ „ Ралица “ Лидия Горинова  не скри, че 40 години след основаване на градината, това е най-дълго чаканата смяна.

От началото на мандата огромна част от базите на просветителните институции в обитаемоте места в община „ Родопи “ са ремонтирани и актуализирани.

„ Усилията ни в тази посока ще продължат, тъй като децата на нашата община го заслужават “, разгласи още кметът Михайлов.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР