С Ден на отворените врати“ Административен съд – Русе ще

...
С Ден на отворените врати“ Административен съд – Русе ще
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в Русенския административен съд

С „ Ден на отворените порти “ Административен съд – Русе ще означи на 16 април145-годишнината от приемането на Търновската конституция.

Програмата на годишната осведомителна акция започва в 9.30 ч.с проява на системата за инцидентно систематизиране на делата. Малко по-късно ще бъде презентирана вътрешноорганизационната активност на институцията, както и услугите, които се дават при обслужването на жители.

От 10.00 ч. гостите на съда ще имат опция да участват в открити правосъдни съвещания, а от 11.30ч. в правосъдна зала № 3 (ет. 2) ще бъде показан привиден правосъден развой, взаимно със студенти от Юридическия факултет на Русенския университет.

И тази година съдът ще притегли към взаимните обществени изяви възпитаници от русенски учебни заведения. В ранните следобедни часове, в границите на обичайна просветителна работилница „ В света на правото “, възпитаници от Английска езикова гимназия „ Гео Милев “ ще покажат знанията си за правото и правосъдната система. Груповата работа на учениците в идната конкуренция ще бъде координирана от зам.-председателя на Административен съд – Русе арбитър Ивайло Йосифов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР