С декларация на Възраждане започна днешното заседание на Народното събрание.

...
С декларация на Възраждане започна днешното заседание на Народното събрание.
Коментари Харесай

Костадинов заговори за Майдан и поиска избори

С декларация на " Възраждане " стартира днешното съвещание на Народното събрание. Тя беше по отношение на вчерашното чуване на ръководителите на служби в Народното събрание.

Лидерът на партията Костадинов заприказва за " Майдан " от парламентарната естрада и съобщи, че вчерашният ден е " исторически миг " , в който бяха вдигнати маските на задкулисието. По думите му към този момент на всички е ясно, че България не е суверенна страна, а се ръководи от посолства или посолството. Това се разкрило през вчерашния ден от чуването на шефовете на службите в Народното събрание, в чийто думи от " Възраждане " чуват удостоверение на тезите си.

" От през вчерашния ден към този момент представители на втората парламентарна политическа мощ приказват, че България би трябвало да бъде изтрита от картата на света ", съобщи Костадинов, съгласно който обаче и " втората политическа мощ няма моралното съображение да заема банките тук ".

Мандатът да бъде върнат неотложно от Николай Денков, изиска Костадинов и да се върви на избори, като най-хубаво политическо решение.

Последва реакция от страна на Политическа партия, като Мирослав Иванов изиска от ръководителя на Народно събрание Росен Желязков да не позволява от парламентарната естрада тирада на омразата с фашистки уклон . Заради бурната реакция на депутатите от " Възраждане " , които се пробваха да заглушат Иванов с тракане и крясъци от място, Желязков даде десетминутна отмора за усмиряване на пристрастеностите, което се случи обаче едвам, откакто индиферентно се мина към дневния ред.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР