С дъжд от голове ще се запомни изминалият осми кръг

...
С дъжд от голове ще се запомни изминалият осми кръг
Коментари Харесай

Дъжд от голове в 8-ия кръг на АМФЛ-Варна. Зеленина обърна Порто-Ди Ес в уникална драма

С дъжд от голове ще се запомни миналият осми кръг в четирите шампионата на Аматьорската минифутболна лига-Варна, която се организира на терените на стадион " Спартак ". В 18-те срещи паднаха цели 194 попадения.

``
реклама

Premier лига

В извънредно представление се трансформира дуелът от осмия кръг на Premier лигата от АМФЛ-Варна, в който един против различен се изправиха първия и втория в таблицата до момента - Зеленина и Порто-Ди Ес. Разликата посред им преди конфликта бе 5 точки, само че " португалците " са и с мач по-малко. " Зелените " съумяха да завоюват с 8:7, макар че изоставаха първо с 0:3, а по-късно и с 3:7. Тимът на Атанас Стоянов започва стремително с три попадения до 8-ата мин., дело на Найденов (2) и Михайлов. Д. Димитров върна интригата с два гола за Зеленина, само че Филев и Михайлов осъществиха за 5:2. В последните секунди на първата част Али още веднъж върна един, само че малко след почивката Джамбазов и Найденов повишиха на 7:3, с което Порто предвкусваше успеха. Нищо сходно - " зелените " не се предадоха и вкараха пет безответни гола от 30-ата до 40-ата мин., като с това направиха цялостен поврат, стигайки до седмата си победа в шампионата. Точни бяха Н. Димитров на три пъти и Али и Д. Димитров по един път. 

От загубата на Порто се възползва МФК Балерини, който излезе втори в таблицата с 16 точки след победа с 5:2 над МФК Тича. Хеттрик на Маринчев и два гола на Кадир подпечатаха успеха за отбора на Камен Стоянов още преди почивката, а през втората част " тичанци " оформиха крайния резултат след прецизен удар на Цветанов и автогол на Маринчев.

МФК Монтана, който е с цели три мача по-малко, записа четвъртия си триумф, надигравайки със 7:3 Fullmax. Владимиров вкара хеттрик за триумфа на отбора на Красимир Кузманов, Андонов осъществя два гола, а Вълев и Миланов - по един. Енев, Трифонов и Стоянов се разписаха за изгубилите.

Gossip Bar записа първата си победа, откакто надигра Атлетик Провадия с 9:5. Давидов изригна с 4 попадения за триумфа, а останалите бяха дело на Христов, Каменов, Мустафов, Илчев и автогол на Гунев. За провадийци Николов осъществя хеттрик, а по един път точни бяха Гунев и Венков.

В " вманиачен " мач АМФК Лудата тайфа направи 4:4 с The Unity, макар че изоставаше с 0:4 до 37-ата мин. За " Единството " два пъти вкара Тончев, а по един път - Цанев и Демиров. " Бандата " обаче не се съобщи и стигна до скъпата точка след попадения на Амброзов от дузпа, Петков, Жейнов и Стоянов. Така този осми кръг се оказа най-резултатният досега в Premier лигата, като в петте срещи паднаха общо 54 гола.

 

Лига 1

В Лига 1 водещите тимове записаха победи в този осми кръг, като Лудогорец Доброплодно и Валекс са водачи с по 17 точки, а Интернационал и Спейс Тийм ги следват с по 13.

" Орлите " биха с 6:3 Мачкай Гришо. Асад даде задатък на отбора от последователи на тенисиста Григор Димитров, само че по-късно възпитаниците на Боян Кирчев взеха нещата в свои ръце и не оставиха конспирация до края. Радев вкара хеттрик за успеха, а по един гол прибавиха Петков, Стоянов и Стоян. Останалите две попадения за Мачкай Гришо бяха дело на Г. Иванов и още веднъж Асад.

Валекс победи с 6:2 ZARAFA Team. С три гола за триумфа се регистрира Симеонов, два пъти се разписа Богданов, а веднъж - Петров. За изгубилите точни бяха Илиев и Иванов.

Спейс Тийм би с 9:4 Castalia. " Космонавтите " дръпнаха с 4:0 още до почивката, а през втората част направиха триумфа си още по-убедителен. Пет гола за успеха означи Букоев, три пъти се разписа Жеков, а един път - Борисов. За Castalia попаденията бяха дело на Попов (2), Матев и Бързев. Двата отбора удариха и по 3 греди.

Интернационал пък би с 8:3 Дебелият балет. На полувремето обаче резултатът бе 0:2 след голове на Мехмедов и Петров, и по този начин спечелилите стигнаха до безапелационния си триумф със мощна игра през втората част. По две попадения за трите точки вкараха Парашкевов, Иво и Николаев, а един - Хълми, като автогол си вкара Станев. За " балетистите " прецизен бе и Стайков.

Godzila излезе на трето място след страховит поврат в дуела си с Кавалер-Варна. " Пицарите " отстъпваха с 1:4 до 29-ата мин., след което се подвигнаха и завоюваха с 5:4. С хеттрик се регистрира Ангелов, а с по един гол - Петков и Василев. За " кавалерите " по два пъти измежду реализаторите се записаха Сали и Русев.

 

Лига 2

В Лига 2 МФК Монтана би със 7:4 Сборката и със седем победи и единствено една загуба е едноличен водач с 21 точки, 6 повече от ДРЪЗКИ, който има мач по-малко. Хеттрик вкара Иванов, два пъти се разписа Йончев, а по един път - Кузманов и Ганев За изгубилите изпълнители са Игнатов (2), Иванов и Фахри.

Арарат записа сложна, само че доста значима победа. Възпитаниците на Мардик Бейлерян биха с 3:2 Red Partners, като на два пъти изоставаха в резултата след попадения на Мустафов в 8-ата и 32-ата мин. Диремсзян (10`) и Бейрелян (26`) успяваха да изравнят, а Белолипетский (45`) донесе трите точки за " арменците ", които излязоха на трето място в класирането, като имат и мач по-малко.

Devils, който има 3 мача по-малко, записа третата си победа - с 5:3 над Новаците. Тимът на два пъти изоставаше - с 1:2 и с 2:3, само че в последна сметка съумя да надиграе съперника си. С хеттрик се регистрира Йорданов, а по един път името си измежду реализаторите записаха Генов и Димитров. За Новаците головете бяха дело на Димитров, Неделчев и Славов.

В различен дуел от кръга МФК Импакт би с 6:3 Феникс. По два гола осъществиха Деменьтьев и Славчев, а по един - Герасимов и Данков. За изгубилия отбор точни бяха Великов, Ненов и Енчев.

 

Лига 3

АФК Спартан съумя да се съвземе след провалянето от Тангра в предишния кръг и записа седмата си победа в Лига 3. Този път водачът би МФК Варна Юнайтед с 4:2. Два гола за триумфа вкара Пл. Христов, а по веднъж се разписаха Сали и Киряков. За изгубилия отбор точни бяха Борисов и Добеца.

Las Bellas записа безапелационен триумф с 14:7 над Fratelli и към този момент е с 18 точки. Трябва да се посочи обаче, че тимът на Владимир Димов е изиграл единствено 6 мача и е с цялостен актив. Цели седем гола вкара Петров, три пъти прецизен бе Василев, два пъти Добрев, а по един път - Николов и Парушев. За " братята " по три попадения вкараха Ахмед и Димитров, а веднъж се разписа Велев.

Отборът на Тангра, който е с 3 мача по-малко, продължава мощното си показване, като в този кръг записа четвъртата си победа - с 10:2 над Искра. Пенчев изригна с 4 гола за своя отбор, Николов добави 3, а по един път в противниковата врата осъществиха Георгиев, Тодоров и Николаев. За Искра се разписаха КАпсъз и Мехмедов.

VaLentiS записа първата си победа в Лига 3, откакто надигра с 11:5 Пластхим (Аксаково). 4 пъти се разписа Ариф, по 3 гола вкараха Неделчев и Недев, а един път прецизен бе Костадинов. За аксаковци осъществиха Иванов (2), Стоянов, Атанасов и Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР