С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от

...
С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от
Коментари Харесай

Ани Салич прекали! Жали се от ниска заплата, а сумата, която взима е чутовна...

С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от редките си изяви отвън четенето на вести в телевизионно студио. Звездата от Нова тв се ожали от ниска заплата, която съгласно нея дава право да се укриват приходи и да не се заплащат налози, твърди " Таблоид ". Екранната партньорка на Ники Дойнов се изрече в отбрана на всички, които пестят от налози, като лъжат страната какъв брой пари получават. Това стана в на пръв взор безобидно изявление пред развлекателното БГ Радио. „ В България доста известните, които работят – като нас, тъй като и вие сте доста известни, не изкарват доста пари”, обърна се Ани Салич към водещите Симеон Колев и Богдана Трифонова.

„ Това е цялостна небивалица – че ние изкарваме доста пари. В съпоставяне с близките страни вие знаете какъв брой изкарваме – аз знам за вас, вие знаете за мене. Така че един доста известен като нас, в случай че крие налози, с цел да спести тези пари и да прави нещо положително или пък да поддържа своя имидж, или към себе си да основава някакво богатство, да, бих го оправдала”, разгласи водещата на новините.

Слушатели бяха потресени от това самопризнание, което идва от устата на една от най-авторитетните тв водещи, която е дипломат на доста обществени планове, постоянно провеждани с поддръжката на държавни и публични институции. Според тях основни са думите „ с цел да поддържа своя имидж”.

Колкото до ниската заплата, от която водещата се оплака, слуховете в Нова не са в поддръжка на думите й. Според това, което се шушука в малкия екран, месечното й заплащане надминава заплатата на Гала, която още преди години била 10 бона, а сега евентуално е повече. За новинарката се приказва, че на месец прибира 8 хиляди, като й се поставят още 10 бона във тип на награда.

Тези общо 18 хиляди лв. вбесяват репортерите в малкия екран, които взимат толкоз горе-долу за цяла година. Самата Ани призна преди време, че когато е напускала Би Ти Ви, с цел да отиде в Нова, някогашните работодатели са й предложили награда колкото заплатата й за 10 години напред, единствено и единствено да остане. Спряга се сумата от 500 000 лв.. Салич обаче отказала. Съдейки по слуховете за настоящето й заплащане, не е сбъркала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР