С чисто ново кожено яке на световната марка Филип Плейн

...
С чисто ново кожено яке на световната марка Филип Плейн
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Георги Христов с яке за 12 бона

С чисто ново кожено яке на международната марка " Филип Плейн " се фука Георги Христов. Певецът бе видян с одеждата в центъра на София, отивайки за записите на " Шоуто на Николаос Цитиридис ", където бе посетител преди броени дни.

Почитател на изпълнителя се похвали с фото, а Lupa.bg видя, че Христов е барнат с марково долнище на спортен екип и яке от естествена кожа на немския дизайнер, който е любим на Николета Лозанова и Слави Трифонов.



Справка в уеб страницата на марката демонстрира, че цената на тези продукти потегля от 2000 евро, а най-скъпият модел е 180 000 евро. Слави Трифонов е измежду най-редовните клиенти на " Филип Плейн "



Конкретният модел на изпълнителя на " Черно и бяло " коства 6000 евро или съвсем 12 000 лв., сподели инспекция на Lupa.bg. Певецът е измежду най-суетните родни звезди, а и измежду най-богатите. Той и Лили Иванова не пестят пари за облекла, като избират да се обличат единствено в най-скъпите марки. Е, този пъти Жоро засенчи родната прима с коженото си яке. Предстои да забележим с какъв аутфит се е подготвила кубратската легенда за студената зима. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР