С чисто нова лимузина за над 120 000 лв. ще

...
С чисто нова лимузина за над 120 000 лв. ще
Коментари Харесай

Само във Фрог: Община Пловдив си купува лимузина за близо 130 бона

С чисто нова лимузина за над 120 000 лева ще се подреди ръководената от ГЕРБ Община Пловдив. Това сподели информация на Frognews.bg в регистъра за публични поръчки, където локалната власт е длъжна да разгласи конкурс за сходни покупки.
Точната цена на поръчката за новия автомобил ще е 108333.33 лева без Данък добавена стойност или на почти 130 000 лева след начислението на налозите.

Frognews.bg ревизира и техническите характерности, заложени в заданието за закупуване на новата лимузина. Те се оказаха релативно небогати и едвам рамкират колата, която общината желае. Тя би трябвало да е седан, с работен размер на мотора не по-малко от 1950 см3. Очевидно няма значение дали горивото е дизелово или бензиново, както и дали задвижването ще е предно или задно. Нивото на пакета на оборудването в машината също е заложено най-общо без непотребни лукове.

От сумата, отделена за покупката на автомобила обаче можем да предположим, че той ще бъде от премиум марка с цялостен пакет екстри. Така да вземем за пример чисто нов модел на най-популярния седан на Тойота – Авенсис, в най-мощната си версия коства не повече от 60 000 лева Подобно е и ситуацията със седан от марката Фолксваген, където даже версията с 300 конски сили коства към 70 000 лева За да се пласираме в ценовата гама от 130 000 лева към този момент следва да се обърнем към марки като БМВ, Мерцедес и Ауди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР