С чиста съвест ще върнем папката празна“, каза в интервю

...
С чиста съвест ще върнем папката празна“, каза в интервю
Коментари Харесай

Кирил Петков: С чиста съвест ще върнем папката с втория мандат празна

„ С чиста съвест ще върнем досието празна “, сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ Кирил Петков, съпредседател на „ Продължаваме промяната “ по отношение на втория мандат за постоянен кабинет.

Президентът Румен Радев ще връчи през днешния ден следобяд досието с мандата на ПП-ДБ, откакто през вчерашния ден Народното събрание гласоподава отхвърли на Мария Габриел да стане министър председател и да сформира държавно управление с първия мандат.

По думите на Петков досието ще взема министър председателят в оставка Николай Денков, а на връчването ще участват всички водачи на партиите в ПП-ДБ.

„ Последният опит да си спазим ангажимента и да покажем, че страната няма да я хвърлим в безпорядък, беше отхвърлена от ГЕРБ “, разяснява той.

Той напомни, че от ПП-ДБ предложиха през вчерашния ден на ГЕРБ да предложат министър председател за втория мандат и дружно да го изпълнят.

„ Въобще не се молим – единственото нещо, което се опитахме да създадем, е да покажем какво значи да си спазиш думата и да направиш нещо с възприятие за дълг. Направихме го и получихме следващата дивотия от 7 страници, измислени текстове от ГЕРБ “, сподели ще съпредседателят на Политическа партия.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР