С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека

...
С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека
Коментари Харесай

AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня

С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветяване, мека мебел в стилни цветове, сполучлива компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи

От седмици всеки минувач, спускащ се от ж.к. " Зорница " 88 към Морската градина, обръща поглед и преглежда с любознание стилния интериор зад панорамните прозорци на новооткрития ресторант. Много бързо мълвата за него се популяризира поради страхотната атмосфера и невероятна кухня, а телефонът за резервации зазвъня дни преди формалното разкриване.

отвори порти на 1 април и още преди да бъде оповестено това, заведението притегли доста клиенти със страховит интериор, богато меню и безупречна кухня на рационални цени.

Официалното разкриване на стилното заведение се състоя на 17 април и се трансформира в светското събитие на месеца. Десетки посетители, измежду които: представители на бизнеса, общински съветници, научен хайлайф, притежатели на частни медицински центрове и лечебни заведения, представители на публичната върхушка в морския град, почетоха събитието.

Те бяха посрещнати от един от собствениците на ресторанта – бележит браншовик, чието име е гаранция за сигурен триумф на всеки план, с който се е захващал през миналите 20 години. Почеркът на Димчо Грудев се усеща мощно и в ресторант. Ще напомним, че той е индивидът, който открива известните кафе-сладкарници „ Младост “. Той отваря и първия в морския град пиано бар „ 5 Avenu ”. Димчо Грудев стои и зад триумфа на хитовата сладкарница в хотел „ България “ – несъмнено едно от най-емблематичните заведения в града, откривани през последните 30 години в Бургас.

„ Димчо бе първият, който даде на града ни този тренд за съвременни заведения с питейни заведения, изискан конюнктура и забавни оферти в менюто. Спомням си какъв шлагер бе и сладкарницата в хотел „ Цурка “. Заведенията вземат участие значително в построяването на имиджа на един град. Те са първото, което туристите виждат. В тях се случват доста значими неща – първи срещи, запознанства, организират се фамилни празници и доста други събития. През годините, бургазлии и туристи са били чести посетители на Димчо Грудев, ето за какво съм уверен в триумфа и на ресторант AZUR, разяснява различен потвърден управител от сектора.

Съдружник в този план на Димчо Грудев е различен известен предприемач от Бургас Тихомир Дачев.
 Бившият регионален шеф Вълчо Чолаков и проф. Севдалина Турманова от университет " Проф.д-р Асен Златаров "    Общинският консултант Евелина Михалева с Пламен Димитров от Оперативна програма " Транспорт " и съветници по време на откриването   Зам.-областният шеф Павлин Иванов с шефа на районно управление (на МВР) на МОН Петя Петрова   Ръководството на Бургаския свободен университет проф. Милен Балтов и Мария Кожева, шеф на кабинета на президента на БСУ
С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветяване, мека мебел в стилни цветове, сполучлива компилация от индустриални и natural aкценти, впечатли всички присъстващи.

„ Ресторантът разполага с 280 места, разпределени в четири уютни зали. Съвсем скоро ще отворим и лятната ни градина, която ще е с потенциал 180 места. Предложенията в менюто ни са разнородни. За качеството и високото им равнище в осъществяването сме се доверили на готвач с богат опит – финалистът от Хелс Китчън 2022 година Камен Костадинов. Амбициозният началник е изготвил менюто, в което ще откриете доста обичани ястия, приготвени с авторски почерк “, обясниха от мениджмънта на.

Всички посетители на формалното разкриване в сряда вечерта бяха обгрижвани от добре квалифициран екип. На всеки бе поднесено предпочитането от него пиво, вниманието и опита се усетиха и в подбора на предложенията в кетъринга, който бе разпределен и красиво аранжиран.

Флагман.бг разбра, че AZUR ще е желана локация и за идните празници и абитуриентски балове. Не един и двама от гостите на откриването прецизираха, че напълно скоро още веднъж ще посетят ресторанта за честване на рожден ден, кръщене или са запазили маса, с цел да доведат свои посетители от други обитаеми места.

Резервации се одобряват всеки ден на тел.: 089 090 9292. Ресторантът работи без почивен ден от 9:00 ч. до 00:00 ч.

Вижте повече във видеото:


 Общинските съветници от Общински съвет Бургас   Присъстващите са впечатлени от интериора и кухнята на ресторанта   Съсобствениците на първата частна многопрофилна болница в Бургаска област - МБАЛ " Лайфхоспитал " доктор Спасимир Иванов (долу вляво) и доктор Георги Налбантов (вляво)  Зам.-кметът на Бургас по бюджет и финанси Станимир Апостолов  Общинският консултант Иван Ненков със брачната половинка си Мариела Ненкова - шеф на ЦДГ дружно с маркетинговия началник на Флагман.бг Анна Добрева и годеникът й Мирослав Бакалов  Тихомир Дачев - един от съсобствениците на ресторант " Азур "
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР