С чалма на главата и със златна каляска пристигна на

...
С чалма на главата и със златна каляска пристигна на
Коментари Харесай

Пловдивски абитуриент се появи на бала си със златна каляска СНИМКА

С чалма на главата и със златна колесница дойде на бала зрелостникът Рашко от СУ " Найден Геров " в Пловдив. Появата му прикова погледите на присъстващите пред хотел " Тримонциум " предходната вечер, където честваха и зрелостниците от Професионалната гимназия по превоз " Гоце Делчев ".

" Рашко беше с чалма на главата, само че облечен в костюм. Учениците ни са изобретателни и истински ", изясни директорката на СУ " Найден Геров " Диана Гавазова. Училището е наричано още Столипиновската сорбона, защото се намира в най-големия етнически квартал на Пловдив.

" Тази година имахме 20 зрелостници, най-вече момчета, само че единствено 9 от тях взеха решение да отидат на бал. За сметка на това бяха доста атрактивни, забавляваха се от сърце ", сподели Гавазова пред " 24 часа ".



Пищна руса госпожица с изумителна прическа също се появи на паркинга пред " Тримонциум ", където темпераментите зрелостници играеха кючеци. " Това момиче не е зрелостничка, а придружаваше приятеля си зрелостник, на който ще стане брачна половинка ", изясни директорката. До знойната госпожица е бъдещата й свекърва, цялата окичена в злато.

Беше шокиращо, разясняват очевидци. И дефинират видяното като цялостен кич.

Баловете са в стихията си, като довечера в Пловдив ще честват зрелостниците от Английската, Руската и Търговската гимназия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР