С бюджет от почти 5 милиона евро правителството финансира горските

...
С бюджет от почти 5 милиона евро правителството финансира горските
Коментари Харесай

В Гърция: Безплатни дърва за огрев за бедните и по-ниски цени на продукти от първа необходимост

С бюджет от съвсем 5 милиона евро държавното управление финансира горските стопанства

С безвъзмездни дърва за огрев и по-ниски цени на продуктите от първа нужда гръцкото държавно управление оказва помощ против енергийната рецесия.

С бюджет от съвсем 5 милиона евро държавното управление финансира горските стопанства, с цел да обезпечат безвъзмездни дърва за огрев, осведомят от енергийното министерство. Програмата включва освен високопланинските региони и обезпечава отопление на хора с ниски приходи, съобщи Нова телевизия.

От през днешния ден в супермаркетите се оферират 50 продукта от първа нужда на налични цени след съглашение сред министерството на развиването и притежателите на магазини.

На входа на всеки търговски обект са посочени цените и марките на по-евтините артикули. Във всеки магазин цените са разнообразни и клиентите съпоставят къде им е по-изгодно да пазарят.

Производителите и търговците поеха ангажимент да не повишават рисково стоките от първа нужда, с цел да се понижат разноските на семействата.

В знак на благосклонност огромна компания за търговия на горива до края на зимния сезон гратис ще доставя с нафта за отопление детските лечебни заведения.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР