С бурни ръкопляскания, национални трибагреници и скандирания като на футболен

...
С бурни ръкопляскания, национални трибагреници и скандирания като на футболен
Коментари Харесай

Марин Льо Пен рамо до рамо с Марешки: Mon cher, Веселин

С бурни ръкопляскания, национални трибагреници и викания като на футболен мач, деятели на партия Воля посрещнаха водача на френския крайнодесен " Национален общ брой " Марин Льо Пен и ръководителя на българската партия Веселин Марешки на предизборно събитие в столичния хотел " Интерконтинентал ".

Специално за откриването на акцията на " Воля-българските родолюбци " в София дойдоха водачи на европейски патриотични партии от фамилията на " Движение за Европа на нациите и свободите ", в което партия „ Воля “ получи покана да членува преди половин година. 

" На прага сме на нови избори, а №23 е най-правилният избор. 81% от българите слагат националните ползи преди всичко - вътрешния ред и сигурността. Искаме Европейски Съюз не на подчинението, а на равноправното партньорство - Европа на нациите ", сподели Марешки под бурните овации на поддръжниците си.

Той акцентира, че партията му е съумяла да събере съумели, почтени и честни хора, които биха могли да създадат смяната. Марешки бе безапелационен, че точно той е почнал битката против картелите, корупцията и политическите изменници.

" Социалистите не са опция. Управленията им са свързани с стопански провал и беднотия ", безапелационен бе водачът на " Воля ".

На няколко пъти Марешки благодари за поддръжката на Марин Льо Пен и я назова " един от новите водачи на Европейски Съюз ".

Французойката пък се обърна към него с " Mon cher, Веселин " (б.ред. - скъпи, Веселин).

​ " Трябва да се борим за Европа, която не заличава нациите. Вие знаете какво значи да се съпротивляваш и да се бориш. Вие сте същинската Европа. Ние желаеме такава Европа, а не безлична Европа ", съобщи председателката на  " Национален общ брой " пред деятелите на " Воля ".

Тя приказва и за мигрантската опасност, която била налагана със мощ от Европейски Съюз и прикани същинските европейци да не се подчиняват на Брюксел.

" Ние би трябвало да  запазим достиженията на Европа и всичко това ще се взема решение по време на изборите на 26 май. На карта е сложена идентичността на страните ", безапелационна бе Льо Пен.

Европейски избори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР