С БСП за България“ тепърва ще седнем на разговори, ако

...
С БСП за България“ тепърва ще седнем на разговори, ако
Коментари Харесай

Минчев: С БСП тепърва ще седнем на разговори, ако ни поканят

С „ Българска социалистическа партия за България “ занапред ще седнем на диалози, в случай че ни поканят . Трябва да се обединим към политики. Това разяснява пред публицисти депутатът от „ Продължаваме Промяната “ Никола Минчев във връзка решението на президента Румен Радев да връчи третия мандат за държавно управление на „ Българска социалистическа партия за България ". Надявам се, че ще ни поканят на диалози и чак тогава ще можем да приказваме за поддръжка, добави Минчев.

По-рано през днешния ден от прессекретариата на президента оповестиха, че в понеделник президентът ще връчи на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ мандат за изтъкване на претендент за министър-председател. 

Това е третият и финален вероятен мандат за сформиране на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание. Той се връчва от президента на определена от него парламентарно показана мощ, откакто първият и вторият мандат, връчени на двете най-големи обединения в Народното събрание не бяха осъществени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР