С благодарност Цветан Цветанов даде старт на отмяната на параграф

...
С благодарност Цветан Цветанов даде старт на отмяната на параграф
Коментари Харесай

Мораториумът за новите лекарства падна

С признателност Цветан Цветанов даде старт на анулацията на параграф 6 от бюджета на НЗОК , който слагаше мораториум върху новаторските лекарства .

На път сме да сложим завършек на една сага, посочи Нигяр Джафер от Движение за права и свободи . Решението за мораториума било противоконституционно. Нямало да се реализира фискален резултат .

Консенсус би трябвало да има при постигането на решенията, а не при замазването на неточности . Вежди Рашидов от ГЕРБ се ядоса, че преди Коледа тематиката се политизира . Не си играйте със здравето на хората, прикани той .

Не е християнско преди коледа да вършиме политика от всичко , съобщи Рашидов. Ще има пари за всички заболели, безапелационен е депутатът. Дайте за здраве да приказваме , настоя той.

Соцлидерът Корнелия Нинова е удовлетворена, че се възвръща една правдивост . Днес се възстановявал парламентаризмът, по думите й.

Днешният ден бил урок, че не би трябвало да се гласоподава нещо механично . Справедливост, ред и урок , с тези три думи Нинова дефинира днешния ден. Цветан Цветанов се ядоса, че тематиката още веднъж се политизирала . Единодушно мораториумът падна на две четения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР