С блага вест изненада последователите си в мрежите Фики Стораро.

...
С блага вест изненада последователите си в мрежите Фики Стораро.
Коментари Харесай

Честито: Гюлджан на Фики показа голямо бременно коремче, идва бебе №3!

С богатства новина изненада почитателите си в мрежите Фики Стораро. Всъщност той още не е проговорил с думи за неописуемото си благополучие, само че сподели в фрагменти действителността. А точно, че двамата със брачната половинка му Гюлджан ще стават родители за трети път.



Така де, освен Светлана Гущерова и мъжът й Християн Гущеров могат да вършат сладки и здрави бебета. Ето, че Фики и обичаната му ги настигат, освен това третото им дете ще се роди напълно скоро, в случай че съдим по корема на Гюлджан.



Както сами виждате, очевидно наедрялото й бременно коремче е показано ясно единствено на една от фотосите, а на останалите тя е хваната най-вече до кръста. Шестият месец към този момент е минал, тъй че Фики и Гюлджан си разрешиха да издигнат завесата и да разкрият тайната.



Те направиха по този начин и по време на предходните две бременности, като скриха щастливата новина от чисто поверие. " Да хвана, да се задържи плодът, както се споделя, пък тогава човек приказва ", смееше се Фикрет, който към този момент е баща на момченцето си Тони и момиченцето Еслем. Какво ще е третото детенце, следва да узнаем.

А в този момент, седмици преди да роди, Гюлджан е заведена от мъжа си на последната им, преди появяването на бебето, отмора със аероплан. И то не къде да е, а на приказните Малдиви.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР