С баскетболна топка в ръка и по анцунг се разхождал

...
С баскетболна топка в ръка и по анцунг се разхождал
Коментари Харесай

Пелов се разхождал по анцуг и баскетболна топка

С баскетболна топка в ръка и по анцунг се разхождал вечер из родния си Ботевград търсеният дезертьор от правораздаването Владимир Пелов, научи в. "168 часа ". Мъжът бил дегизиран като младеж. Получавало му се добре и с помощта на това, че след бягството от Софийския затвор на 3 април свалил няколко кг.

Пелов бе погубен на 5 юни от Марио Панчев - Дебелия, който в предишното бил негов доста непосредствен другар. В един миг обаче връзките посред им се развалили и те станали врагове. От дълго време Пелов, който бе разгласен за търсене с алена бюлетина, желал да разчисти сметките си с Дебелия. Според осведомени повода за това била финансова бъркотия и възмездие на Владимир поради дадени от Марио показания против него, които го вкарали в пандиза.

На 6 юни проверяващи изтеглиха блок 12 на бул. „ България” в Ботевград, в който Пелов е обитавал. Там той е живял при брачната половинка на самоубилия се в пандиза Мико Петков - Весела. На 4 юни 2009 година по изключително нечовечен метод Мико убива майка и наследник в дома им, след което краде парите и златните им украшения. Осъден е, само че не излежава присъдата, защото се обесва в следствения арест. Тогава мъжът бе оставил и предсмъртно писмо.

Към момента брачната половинка на Мико работела в локална компания, научи "168 часа ". Тя живеела с двете си деца, които още са възпитаници. Преди години е била фризьорка. В жилището, където близо месец е живял Пелов, бяха открити и взривни субстанции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР