С атрактивно събитие на самия морски бряг екипът на VIP

...
С атрактивно събитие на самия морски бряг екипът на VIP
Коментари Харесай

VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон с представяне на новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2022

С атрактивно събитие на самия морски бряг екипът на VIP Fashion Group публично закри стилния летен сезон във Варна, оповестиха от стилната организация за Moreto.net.

На сцената дефилираха най-новите лица на организацията, които сполучливо минаха през професионалния курс за модели и фотомодели към школата на Мира Матеева, воден от топ модела и носителка на купата " Мис Варна " 2015 – Марина Димитрова.

Събитието бе мотив и за формалното показване на носителката на купата " Мис Варна " 2022 – Яна Стоянова, нейните три подгласнички, както и получилите специфични призове в влиятелния конкурс за хубост, провел се в края на август.

Те дефилираха облечени в бутикова сбирка публични рокли, основана от дизайнерките на бутик ALEGRA - Радостина Илиева и Галя Долапчиева.

На сцената се изявиха и младите реализатори от вокална школа STUDIO 9 с възпитател и управител - Христина Ралева.

С началото на септември месец собственичката на фешън и ивент организация VIP Fashion Group Мира Матеева се зае и с подговката на ослепителната Яна Стоянова за присъединяване и в националния конкурс " Мис България " 2022, който ще се организира в края на октомври в София.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР