С атрактивна визия и въздействаща музикална програма Михаела Филева ще

...
С атрактивна визия и въздействаща музикална програма Михаела Филева ще
Коментари Харесай

Михаела Филева продължава турнето си с концерти в Пловдив и Стара Загора

С атрактивна визия и въздействаща музикална стратегия Михаела Филева ще посрещне почитателите си в Пловдив и Стара Загора.

На 27 септември певицата ще пее на лятна сцена “Орфей ” в града под тепетата от 20 часа, а на 28 септември в Летния спектакъл в Стара Загора.

Михаела Филева е измежду дребното български реализатори, които показват концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и създател има десетки шлагери, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, възприятието е неповторимо. Хитовете „ Опасно близки “, „ Латино сеньорита “, „ Инкогнито “, „ И аз съм тук “, “По-добра от мен “, „ Бойкот “ ще прозвучат в нови лайв версии, изпълнени от Михаела и музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев.

Красивата Михаела грее на сцената като пленява публиката с присъщите си вокални осъществявания, емоционалност и прелест. Тя умее да въвлича феновете в историята на всяка ария, да влияе с наличието си и да кара дребни и огромни да се вълнуват и претърпяват музиката ѝ.

Билетите за концертите на Михаела Филева в Пловдив и Стара Загора към този момент се в продажба в мрежата на Eventim.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР