С амбицията да върнат нормалността, се регистрираха за предстоящите парламентарни

...
С амбицията да върнат нормалността, се регистрираха за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Румен Петков: Нашата амбиция е да върнем нормалността

С упоритостта да върнат нормалността, се записаха за идните парламентарни избори. Документите и 3168 подписа внесоха в ЦИК водачът на АБВ, номинираните за кандидат-депутати, водачът на АБВ-Младежи и ръководителят на АБВ-София.
" Нашата упоритост е да се обърнем към жителите за поддръжка, с цел да върнем нормалността – нормалността в връзките, нормалността в работата, нормалността в учебното заведение, в човешките връзки ", сподели водачът на партията Румен Петков. " Атмосферата като цяло е задоволително отровена и считаме, че сме тези, чиито претенденти носят нормалността и са способни и потвърдили с неконюнктурното си държание, че са подготвени да дадат на хората естествен живот ", съобщи той.
 Доц. Мангъров: Нормалните хора са най-голямата политическа мощ Доц. Мангъров: Нормалните хора са най-голямата политическа мощ
Нормалните хора в страната са най-голямата политическа мощ. И в случай че те стъпят на краката си, осъзнаят се и преодолят страховете си, ще н...
, разяснява Петков - ненапълно е добре, тъй като дава опция на претендентите да са с лицата и с достолепието си. " Ние не си позволихме да яхнем нечие неодобрение, не сме слугували на никого и няма да слугуваме ", акцентира той и добави по адрес на съперниците: " Когато не коментираш най-позорното решение в последните години на Софийската градска прокуратура да се приключи следствието на шкафчето на Борисов – това осъзнато безмълвие приказва за вид зависимости, които гнусят ".
Лидерът на АБВ удостовери, че няма да бъде измежду кандидат-депутатите, тъй като разбирането му е, че би трябвало да има мярка. " Ние добре разбираме, че обществото желае радикална смяна и някак не е обичайно хора с биография като моята да са за следващ път за нещо си претенденти ", сподели той и акцентира: " Смисълът на една политическа партия не е да осъществя своя ръководител, а да даде на хората чувство за честност и за успокоение ".
Запитан дали ще остане в листата, макар неодобрението на създателя на партията - президента Георги Първанов, Петков изрично съобщи: " Доц. Мангъров е задоволително явен, и ние като управление сме задоволително ясни, още повече, че той има серия от номинации – Варна, Бургас, Сливен, София, тъй че подобен въпрос не стои ".
Представяйки листата на АБВ, Румен Петков посочи, че 5 от водачите са на възраст към 30 години и то хора, които, без значение, че са придобили обучение в Лондон, Брюксел и другаде, са избрали да се върнат и работят тук. " Дума „ национализъм “ някак се умори от злоупотреби, само че мисля, че този израз на родолюбие би трябвало да бъде забелязан и свестен от хората ", заключи той.
 Румен Петков: На моменти се гордея от отсъствието си от последните два Народното събрание Румен Петков: На моменти се гордея от отсъствието си от последните два Народното събрание
По доста аргументи се записваме сами за парламентарните избори – непоносимост към корупцията, към работата на прокуратурата. За с...
Какво сподели пред публицисти кандидат-дупутатът от АБВ доцент Атанас Мангъров при регистрацията за идния избор, четете.
Автор : Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР