С 96-ата церемония по връчване на наградите Оскар, която затвори

...
С 96-ата церемония по връчване на наградите Оскар, която затвори
Коментари Харесай

Спечелилите Оскар и номинирани филми на Sky Cinema, включително Барби и Опенхаймер

С 96-ата гала по връчване на премиите Оскар, която затвори тазгодишния сезон на премиите с гръм и тропот като Опенхаймер, какво по-добро време да преразгледате всички превъзходни филми, които са печели – или е номиниран – за Оскар през годините. В Sky феновете на киното могат да останат в хиляди филми от най-новите и най-големите шлагери до безконечните класики.

Sky Cinema е дом на повече от най-новите блокбастъри, в сравнение с където и да е другаде, и може да се похвали с цялостен куп от Номинирани за Оскар филми и наградени велики филми. Освен планината от филми, налични в този момент, има още на път с премиерата на Барби на 29 март и Опенхаймер след него на 12 април.

Всички тези брилянтни блокбастъри могат да се насладят с телевизия Sky, Sky Cinema, Пакетът Sky Stream и Netflix, който е единствено £9 за първия месец – икономисване от £26 – до момента в който към момента има време да закупите безвъзмезден експериментален интервал на пакета Sky Stream и Netflix, преди договорката да изтече в неделя (31 март). С това члено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР