С 95 000 лева са преасфалтирани 4700 квадратни метра от

...
С 95 000 лева са преасфалтирани 4700 квадратни метра от
Коментари Харесай

Обновиха улици във Вардим с 95 000 лева

С 95 000 лв. са преасфалтирани 4700 квадратни метра от три основни улици в свищовското село Вардим. 45 000 лв. от средствата за ремонта са част от предоставените с разпореждане на Министерски съвет 500 000 лв. за ремонт на улиците в свищовските обитаеми места, а останалите 50 000 лв. са обезпечени от бюджета на кметството, планувани за настоящи поправки.

 vardim_640x480

Кметът на селото Сенка Добрева показа, че две от улиците – „ Десета “ и „ Първа “ са съществени пътни артерии и трафикът по тях е натоварен. Преди да бъдат асфалтирани са били в извънредно неприятно положение, а едната от тях не е ремонтирана повече от 35 години. Третата улица е с неотдавна ремонтиран канал за отпадни води и в този момент, с полагането на новия асфалт процесът по възобновяване на естествени условия за придвижване по улицата е приключен.

Сенка Добрева изрази своята признателност към кмета на общината Генчо Генчев, с който работи извънредно дейно, както и на народните представители Цветан Цветанов и доктор Станислава Стоянова за ангажираността им към проблемите на жителите от общината, и за съдействието им да бъдат отпуснати средствата за рехабилитация на най-компрометираните улици в свищовските села.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР