С 9 мандата за депутати и с особен интерес към

...
С 9 мандата за депутати и с особен интерес към
Коментари Харесай

Листите за 15 МИР Плевен: Кои са кандидатите за депутати във вашия район на Избори 2022

С 9 мандата за депутати и с необикновен интерес към енергетиката поради местоположението на Белене - 15 МИР Плевен постоянно е бил от значимите региони за предизборната математика на партиите.

Както и през 2021 година Политическа партия издигна за лидер Иван Христанов - бизнесмен и досегашен зам.-министър на земеделието, който беше на първата линия в борбата на държавното управление против частната компания " Евролаб 2011 " на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

ГЕРБ също издигат остарял собствен кадър - Пламен Тачев - който обаче мъчно може да се дефинира като различим на национално равнище политик. За сметка на това името на Тачев беше забъркано в различен скандал през 2021 година от земеделския притежател Светослав Илчовски с обвинявания в събиране на подкупи - следващ гръмък проблем, който по този начин и не стигна до следствие.

Българска социалистическа партия ще гони дептуатски мандати с лидер в лицето на Румен Гечев, а Има Такъв Народ са решили да подсигурят Любомир Каримански и през най-силния изборен регион на Слави Трифонов.

В инфографиката можете да видите имената на всички участници в изборите от главните политически сили, които ще се борят за посланичество в 48 Народно заседание от Плевен (15 МИР):
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР