С 8 американци в топ 50 на света, бъдещето на

...
С 8 американци в топ 50 на света, бъдещето на
Коментари Харесай

Тейлър Фриц разкри от какво има нужда американския тенис

С 8 американци в топ 50 на света, бъдещето на американския тенис несъмнено наподобява ярко. Според мнозина експерти въобще не е надалеч времето, когато представител на Сащ ще завоюва купа от „ огромния шлем “, само че най-малко към този момент това наподобява непостижима задача за американците. Последният, който съумя да победи с трофей от „ шлема “ бе Анди Родик през далечната към този момент 2003 година.

Тейлър Фриц обаче остава оптимист за бъдещето и има вяра, че той и неговите сънародници занапред могат да покорят най-големите върхове.

„ Виждам по какъв начин редица специалисти предвещават блестящи времена за мен, и моите сътрудници. Истината е, че американският тенис в действителност демонстрира забележителен напредък, нещо, което от дълго време не се е случвало. Разполагаме с чудесни млади момчета и считам, че бъдещето наподобява обещаващо. Трябва обаче да бъдем реалисти и да кажем, че в случай че в действителност желаем да създадем нашите сънародници щастливи, може би е извънредно време някой да опита да завоюва купа от огромния шлем. Франсис Тиафо стигна до полуфиналите на  US Open през предходната година и това бе ужасно, само че мощно се надявам, че най-хубавото за всички нас занапред следва. Ако някои от моите сътрудници, или пък аз побеждаваме с отличие от шлема, това  ще направи хората същински щастливи, а и тенисът ще стане още по-популярен и ще притегля още по-голям зрителски интерес в Съединените Щати “, сподели международният номер 10
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР