С 60 лева трябва да се бръкне всеки, който иска

...
С 60 лева трябва да се бръкне всеки, който иска
Коментари Харесай

Рачков реши да разкрие мръсните тайни на телевизията


С 60 лв. би трябвало да се бръкне всеки, който желае да види онлайн Димитър Рачков. Точно толкоз коства билетът за първия авторски моноспектакъл на известния комедиант „ Забраненото шоу на Рачков ”, чиято премиера ще е в края на март във Фестивалния и конгресен център във Варна, написа " Уикенд " и Блиц. 

Актьорът започва свое шоу – не в малкия екран, а в театъра. Комикът, който разсмива публиката със скечове и вицове от дребния екран в тв предаването „ Господари на ефира ”, се заканва да разкрие на сцената мръсните секрети на малкия екран. Любопитното в тази ситуация е, че най-евтиният билет за постановката във Варна е 50 лв.. Проверка откри, че два месеца преди двата премиерни спектакъла в морската столица билетите са изкупени. Отсега Рачков си е подсигурил общо 2000 души фенове на 28 и 29 март, а скечовете му ще донесат сигурна облага от над 100 000 лв., написа още изданието.

В рамките на своето 100-минутно театрално шоу Димитър Рачков ще забавлява публиката със скечове от вида на „ Лъжат ли ни рекламите? ”, „ Какво се случва зад кулисите на новините? ”, „ Какво работи продуцентът? ”, „ Имат ли край сапунените сериали? ”. Все отново артистът няма да е напълно самичък. Той ще си партнира с лица от публиката, които ще кани на сцената. Самият Рачков осъзнава какъв брой е мъчно сходно предизвикателство, само че все пак е решил да предприеме тази стъпка. Първите му изяви ще бъдат във Варна, а напролет започва и националното му турне.

„ Забраненото шоу на Рачков ” е първото  шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във безконечната битката за рейтинг, разкриват от кухнята на спектакъла. Имайки поради, че Рачков е един от най-популярните модерни комици и е обичан от феновете, неразрешеното му шоу ще има обезпечен триумф измежду феновете на лекия род. А Митко ще бъде позлатен с високи възнаграждения. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР