С 55 души починали от коронавирус във Великобритания, премиерът Борис

...
С 55 души починали от коронавирус във Великобритания, премиерът Борис
Коментари Харесай

Борис Джонсън помоли британците да не ходят на кръчма и кино

С 55 души умряли от ковид във Англия, министър председателят Борис Джонсън прикани към строги ограничаващи ограничения в страната за 12 седмици напред, като предизвести, че те може да продължат и повече. Рязък скок в броя на инфектираните и умрелите накара държавното управление да се сепне откакто бе подложено на критика за прекомерно хлабавите ограничения против ковид, които оставят отворени учебните заведения и университетите, написа " Канал 3 ".

От довечера Борис Джонсън прикани съгражданите си да заобикалят другарство и контакти, които не са " безусловно нужни “ - в заведения за хранене, питейни заведения, киносалони, както и пътувания в страната, изключително до Лондон. Ще се анулират и огромни събирания на хора.

Цели семейства ще се изолират за 2 седмици даже в случай че единствено един човек демонстрира признаци за заразяване с ковид, като възрастните британци би трябвало да се приготвят да заобикалят рисковете за месеци напред. Борис Джонсън изясни, че това значи „ че не би трябвало да излизате на открито, даже с цел да купите храна или съществени неща “.

Той обаче не подреди затварянето на питейните заведения и заведенията за хранене, а се обърна към съзнанието на сънародниците си, като изясни, че разчита на притежателите и на британците да следват напътствията и разпорежданията.

" Сега е времето всички ние да спрем несъществените контакти с останалите и да спрем с маловажните пътувания “, сподели Джонсън. „ Трябва хората да стартират да работят от домовете си, където е допустимо. Би трябвало да избягвате пъбове, клубове, театри и други такива места “.

Според премиера Лондон е пред най-сериозен риск от гърмеж на епидемията. Запитан по какъв начин държавното управление ще убеди хората да се подчиняват на възбраните, откакто не се употребява законова насила, Борис Джонсън отговори: " Правителството има голяма власт, в случай че тя е нужна, а здравният министър даже може да забрани ръкостисканията.

Но множеството хора ще одобряват, че ние сме зряла, напреднала демократична народна власт, в която хората доста ясно одобряват препоръките към тях “, счита Джонсън.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР