С 5000 евро глобиха Българската федерация по биатлон, защото треньорът

...
Коментари Харесай

Глобиха федерацията по биатлон, треньорът Касперович хванат без маска |

С 5000 евро глобиха Българската федерация по биатлон, тъй като треньорът Александър Касперович е бил уловен от охранителни камери без маска.

Касперович е бил сниман от камерите на хотела, в който е отседнала делегацията ни за международното състезание по биатлон във Финландия, до момента в който е проверявал положението на сложени под карантина състезатели.

Финландските управляващи са разгледали случая и са предложили самоизолация на Касперович.

" Смятаме да апелираме наложеното наказване, като прекомерно тежко и незаконосъобразно, защото е взето от ексклузивен орган на IBU, а не както по устав от управителния съвет. Полагаме всички старания за нормализиране на ситуацията ", оповестяват от федерацията.

Въпреки това късно нощес е бил получен имейл, че комисия на IBU е разгледала случая и е решила да в профил Касперович от наличие на надпревари до края на януари и постанова на БФ Биатлон санкция в размер на 5000€.

Както е известно биатлонистката ни Десислава Стоянова е с позитивен PCR резултат за ковид. Въпреки обясненията, че го е изкарала по-рано, тя и Димитър Герджиков бяха карантинирани и изолирани в обособена стая от тима.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР