С 30 % изгаряния в областта на главата, ръцете и

...
С 30 % изгаряния в областта на главата, ръцете и
Коментари Харесай

Нов ужас с газова бутилка: 53-годишна жена обгоря жестоко в Сунгурларе

С 30 % изгаряния в региона на главата, ръцете и краката, тя е откарана в клиниката по изгаряния във Варна

Газова бутилка обгори жена в Сунгурларе и я изпрати в болница. Сигнал за случая в подаден през вчерашния ден към 8 часа сутринта в Районно ръководство – Сунгурларе.

53-годишната жена не усетила, че бутилката изпуска газ и запалила котлона, с цел да сготви обяд за фамилията си.  В дома ѝ на ул. " Стара планина " в Сунгурларе се чул гърмеж и последвал пожар, от който са счупени два стъклопакета и врата.

А 53-годишната собственичка на парцела с 30 % изгаряния в региона на главата, ръцете и краката, е откарана в клиниката по изгаряния във Варна.

Работата по случая продължава.

Припомняме, че случаите с газови бутилки в последно време зачестиха. Само преди ден мъж възпламени цигара наоколо до бутилка на двора си в село Лъка и попадна в болница, а преди този момент имаше още няколко идентични случая в страната. В началото на месеца мъж пострада, зареждайки автомобила си на метан станция във Враца. Той беше със сериозни пострадвания на краката и по тази причина беше транспортиран непосредствено към „ Пирогов “ в София.



28-годишна жена от Търговище пък беше избавена, откакто е получен сигнал за приключване на газ от бутилка. Тя е била в замаяно положение от отровните изпарения, когато пожарникарите влизат в дома ѝ.

На 21 юни при битов случай газова бутилка гръмна в къща в Перник. В този миг бутилката е била употребена от стара жена. Тя се е отървала без пострадвания, като са нанесени единствено незначителни материални вреди.

В началото на май пък гърмеж на газова бутилка провокира пожар в къща в Хасково. В този миг в къщата са били 7-годишно дете и неговата баба, които са получили изгаряния.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР