С 3.28 промила алкохол е шофирал 42-годишният хасковлия, който привечер

...
С 3.28 промила алкохол е шофирал 42-годишният хасковлия, който привечер
Коментари Харесай

Пиян паднал с кола в хасковския канал

С 3.28 промила алкохол е карал 42-годишният хасковлия, който по здрач на 5 ноември падна с лек автомобил „ Мазда “ в канала на бул. „ Илинден “, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

При зрелищното произшествие няма потърпевши, а водачът напуснал колата и е бил хванат от служителите на реда на 200 метра от мястото на случая, след което арестуван за период до 24 часа.

В Димитровград също с полицейска мярка е бил задържан 45-годишен от Карлово, карал „ Опел “ с 2,36 промила алкохол. Той се движил с несъобразена скорост и в кръстовище блъснал два автомобила, след което избягал и по-късно е арестуван.

32-годишен хасковлия с товарен автомобил е бил задържан на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, където е засечен да кара след приложимост на канабис. При информация станало ясно, че за тази година това му е втори натрапен акт за същото нарушение.

Още двама дрогирани водачи са били в харманлийския арест. 21-годишен управлявал „ Опел “ в родния си град след приложимост на амфетамин и метаамфетамин, а 22-годишен от Славяново „ Фолксваген “ след амфетамин.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР